Необходими продукти
- 1 глава лук
- 1 морков
- 1 домат
- 1 чушка
- Джоджен
- целина
- магданоз
- сол
- червен пипер
- олио
Начин на приготвяне
За около два три часа оставяме боба да кисне във вода.Изхвърляме водата и наливаме нова.
Нарязваме на ситно чушката,моркова,лука и ги добавяме.
След като е омекнал боба добавяме джоджена,целината,магданоза и домата на дребно.
Когато всичко се е сварило и малко преди да го изключим от котлона слагаме в тиганче малко червен пипер и олио за около 10-15 сек докато се сгорещи олиото.
След като е завряло го изсипваме в тенджерата с боба и тогава ястието е готово.
Поднася се топло или горещо.
Няма коментари:
Публикуване на коментар