3.02.2015 г.

лангиди

Необходими продукти

  • яйца-2бр
  • брашно
  • бакпулвер
  • вода
  • олио
  • сирене

 

2 яйца се разбиват добре към тях добавяме половин пакетче бакпулвер

В отделен съд приготвяме-1 ч.чаша кисело мляко,1 ч.чаша вода, 1 ч. чаша брашно (около 2 чаши,за да се получи гъсто тесто)– разбърква се добре ,прибавя се сол на вкус, бучка (100-150гр.) натрошено сирене.
Трябва да се получи много гъста каша,тогава прибавяме яйцата с бакпулвера,разбърква се добре и се оставя да шупне от бакпулвера в не много нагрято олио се пуска със супена лъжица в тигана. Не се препържват!

Няма коментари:

Публикуване на коментар