необходими продкукти
3 цели пилешки бутчета или пилешко филе
2 с. л. олио
3-4 глави лук
3 скилидки чесън
2-3 печени червени чушки
1 чушка
1 настърган морков
2 консерви домати (по 400 г)
1 щипка захар
1/2 връзка магданоз
сол и черен пипер на вкус
2 с. л. олио
3-4 глави лук
3 скилидки чесън
2-3 печени червени чушки
1 чушка
1 настърган морков
2 консерви домати (по 400 г)
1 щипка захар
1/2 връзка магданоз
сол и черен пипер на вкус
начин на приготвяне
прeдварително сваряме месото
в отделна тенджера нарязваме на полумесци лука и го запържваме до златисто с моркова.
добавяме чушката нарязана на дребно и чесъна
наливаме от водата в която се е варило месото и добавяне доматения сок
готви се на слаб огън за около 35-40мин
подправя се на вкус със сол и черен пипер и се нарязва наситно магданоз
Няма коментари:
Публикуване на коментар